dissabte, 14 de febrer del 2009

Atenció!!! Risc d'allaus


Les condicions metereològiques que s'han produit en els darrers dies, són per tenir molt en compte, per a tots aquells que ens agrada realitzar activitats hivernals a la muntanya. La succesió de diverses nevades, en quantitats realment excepcionals, algunes d'elles, abastant gran part de les nostres muntanyes, fa que haguem de mesurar amb molta cura la nostra activitat degut a l'elevat risc d'allaus que existeix.

Allau del Costabona, gener de 2001

Poques vegades l'IGC decreta un nivell 5 de risc d'allaus, això obliga a estar molt alerta dels butlletins i de les previsions que diverses entitats ens ofereixen, i que aquest dies són de consulta obligada, alhora de mesurar i planificar bé la nostra activitat.

Aquest any, ja hem patit alguns accidents relacionats amb els allaus, recentment hem hagut intervenir en un de mortal al Costabona, per tan, com diria aquell...: "al loro".
.

Els propers dies els GRAE reforcem la nostra presència per tal de donar una resposta de més volum a un possible accident per allaus, esperem que no toqui!!!!

Webs de consulta
http://www.acna.cat/
http://www.lauegi.conselharan.org/
http://www.igc.cat/web/gcontent/ca/index.php

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada