divendres, 26 de juny del 2009

Fi del curs de sergents

El 22 de juny es va donar per finalitzat el curs d'aspirant a Sergent de la promoció 74/08, de la qual formo part. Voldria felicitar a tots els integrants del grup d'aspirants per haver arribat amb èxit al final d'una convocatòria d'ascens realment dura. L'oposició i els més de dos mesos de curs de capacitació a l'Escola han estat una exigent prova a superar, tan a nivell professional con en l'aspecte personal.
Una de les coses que vull destacar del grup es l'entesa que ha hagut i el "bon rotllo" entre tots els alumnes, personalment he tingut l'oportunitat de conèixer gent realment magnífica.
.

I en resposta a la demanda de molts dels companys del grup, voldria destacar que dintre de la temàtica multidisciplinar del curs de capacitació, s'ha trobat a faltat informació i formació respecte el col·lectiu GRAE: capacitat de resposta i actuació, recurs a nivell material i humà, activació de l'operatiu i molts altres aspectes i inquietuts que molts dels futurs sergents han expressat al llarg del curs. Caldra fer alguna cosa per tal de corretgir aquest fet per futures promocions de comandaments, el conjunt del col·lectiu ha d'estar informat de tot el que esdevé en els grups especials i tenir-los presents alhora de valorar la seva necessitat o no, i alhora, com treballar de manera conjunta.
.
.
Alguns dels exemples del treball conjunt entre els bombers de la zona on s'ha produit un sinistre i els GRAE.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada