divendres, 5 de desembre del 2008

Sebas Massagué, campiò d'Espanya d'Orientació de Bombers


El dia 30 de novembre es va celebrar a la localitat Prats de Lluçanès, el II Campionat d'Espanya d'Orientació de Bombers. Cal felicitar als bombers de Vic, Prats, Bombers en general... i al club d'orientació Natura i Esport, per la brillant organització de l'event, que va fer que poguessim gaudir d'una jornada d'orientació esplèndida.
El dia va ser molt fred, però no va impedir una alta participació per part de membres del nostre col·lectiu, que vam poder practicar aquest esport en uns terrenys realment formidables i amb uns mapes de molta qualitat.

Aquest any, el guanyador absolut en la categoria reina ha estat el nostre company Sebastià Massagué, al que des d'aquí vull felicitar, que amb un temps de 1:06:40 es va imposar a la resta de participants en una molt bona cursa.

Bé ara caldrà esperar tot un any per poder lluitar de nou pel campionat, en aquest cas, l'organització recaurà en els companys de Múrcia a través del club Totana-O, que ben segur estaran a l'álçada d'aquest esdeveniment.

Si vols veure la classificació clika el títol